Uncategorized

Adaletli Işık Cengiz Abazoğlu 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Adil ışık firması için Modacı Cengiz Abazoğlu göre hazırlanan ilkbahar-yaz kolleksiyonu mağazalarda siz bayanların beğenisine vitrinlerde yer almaya başladı. Elbiselerinde bakımlı kesim, eteklerinde kalem etek ve kloş pileli etek, pantolonlarında sıcacık kesim modellerini kolleksiyonunda uygulamış.

Elbise, pantolon ve eteklerinde her rengi bulmanız mümkün mavi, siyah, yeşil, turuncu, desenli kumaşlar kullanarak siz bayanların üstünüze yerinde bir model ve renk seçeneği ile ilkbahar- yaz aylarınızı hoş ve kibar, bakımlı şekilde geçireceğinize benziyor.

Kendinizi farklı ve hoş hissetmek istiyorsanız Adl mağazasına uğramadan önce sizin için seçtiğimiz fotoğraf galerisine bakarak zihin sahibi olabilirsiniz. Kaliteli ve ünlü modacının tasarımlarını üzerine giyinmek isteyen bayanlar Adl mağazasına uğrayarak size uygun renk ve model bulmanız muhtemel.

2015 İLKBAHAR YAZ ELBİSE MODELLERİ

Adil Işık Cengiz Abazoğlu 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Adil Işık Cengiz Abazoğlu 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu
Adil Işık Cengiz Abazoğlu 2015 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Etiket 2015 Modası elbise modelleri Güz Modası yaz modası İlkbahar-Yaz ilkbahar yaz modası adaletli ışık adil ışık kolleksiyonu adil ışık modelleri Cengiz Abazoğlu Cengiz Abazoğlu Yaz Koleksiyonu adil ışık cengiz abazoğlu

Kaynak: Kadınca Blog, Kadın Diyet Programları

Leave a comment