Uncategorized

Evlilikte Erkeği Elde Tutmanın Yolları

Şimdi evlilikte herkesin malumu olan kavgalardan biri de senin sözün geçecek yok hayır benim dediğimi yapacaksın türünden olan tartışmalardır. Oysa biz buna kadınlar literatüründe “evlilik yuları kimde olacak savaşı” adını veriyoruz. Böyle çetrefilli yollara girmeye lüzum yok ama.

Evli kadınların potansiyeline bakılırsa olayı bu noktaya dek getirebilme yeteneklerine şapka çıkarsak ta uyarı edeceği bir takım noktalarda erkeği elde yetişmek pek da zorlama yok sahiden. Bunun için ortalıkta bas bas benim dediğim olacak diye bağırmanıza gerek yok, sevgili kadınlar sadece buraya kulak verin yeter.

*Ilk Önce yatak biti olmaya hazırlanın. Yani hemencecik fena düşünmeyin canım. İsteklerinizi eşlerinize gece yastığa başınızı koyduğunda söyleyin ve eşref saatlerini iyi planlayın fakat sizle uğraşmaya mecali kalmadığı sırada tüm isteklerinizi yerine getirecektir.

* Ortalıkta size tarafından hatalı bir şey yapıyorsa katiyen başkasına şikâyette bulunmayın, eve geçtiğinizde toplum içinde şişirdiğiniz egoyu azıcık indirebilir ve gerçekle yüzleşmesini sağlayıp o kadar bir tatlı dil kullanmalısınız oysa onu vicdanıyla baş başa bırakmalısınız. Unutmayın her aslanın kalbi yumuşacıktır yalnız böylece egoları vardır ama sırf bu yüzden pençelerinden kurtulamazsınız. Önce egosunu toplum içinde şişirin daha sonra akort çekersiniz nasılsa.

*Ve sevgili bayanlar erkeklerin haricen arkadaşlarıyla vakit geçirmesine müsade verin. Yedi yirmi dört kedi gibi yanınızda taşıyacağınız aksesuar olmadığının farkına varın. Ona sizinle paylaşacağı olayları yaşamasına izin verin. Kendi hayatlarınızda özel olan bir takım şeyler daima kalsın ancak evliliği canlı tutsun. Defalarca birbirinizin özelini merek edin. Flört dönemlerinde olduğu gibi, yaşadığı duyguların perçinleneceği olaylar yaratın.

*bir de romantizmden bahsedeceksek erkeğe önce siz adım atmalısınız. Hiçbir insan yoktur ki şımartılmaktan hoşlanmasın.  O halde bir günde siz ağzınıza gül alıp eşinizi uyandırın dırdırı bir kenara bırakın. Bu dek kuvvet olmasa gerek. Ne lüzum var bunca oyuna, hele birincil siz bir yapın yapacağınızı, gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.

Evlilikte erkeği elde tutmanın en önemli sırrı ona güvenmek ve bunu hareketlerinizle açığa vurmak, şımartmak ve birazcık da egosuna bir takım haksız hareketlerde bulunmak. Bitti ötesi sultanlar gibi yaşam…

Etiket huzurlu izdivaç mutlu izdivaç uzun süren evlilikler erkek kadın ilişkisi kadın ve erkek ilişkisi mutlu ilişki evlilik Evlilikte Güven Sağlama

Kaynak: Kadınca Blog, Kadın Diyet Programları

Leave a comment